Rólunk

1990 óta foglalkozunk ingyenes hirdetési és információs lapok kiadásával, de egészen 2015. decemberéig nem volt olyan kiadványunk, mely kimondottan a környékünkön élő gyermekes családoknak szólt volna. Úgy éreztük Cegléd és Kecskemét térségében igény van egy regionális családi lapra.

Olyanra, mely kulturális, egészségügyi, gazdasági témákban nyújt útmutatót a szülőknek, és a tartalom nagy része helyi szakértői véleményekre támaszkodik. Olyanra, melyben a szerkesztőségi tartalmon túl, a programok, a hirdetések nagy része is a megjelenési területen található. Így indítottuk útjára 2015 telén Családinfó magazinunkat, és azóta is folyamatosan fejlesztve önmagunkat, igyekszünk negyedévente újabb témákkal, érdekes információkkal eljutni a lehető legtöbb ceglédi, kecskeméti, nagykőrösi, abonyi, albertirsai és kiskunfélegyházi család otthonába. Weboldalunkon azon túl, hogy minden lapszámunk digitálisan letölthető, az utóbbi lapszámaink tartalma tematikusan is elérhető.

Tartsanak velünk!


Impresszum
Felelős kiadó: Hírös Modul Kft.
A print kiadvány terjesztési területe: Kecskemét, Katonatelep, Lajosmizse, Kadafalva, Ballószög, Helvécia, Méntelek, Hetényegyháza, Kiskunfélegyháza, Cegléd, Nagykőrös, Abony, Albertirsa
Példányszám: 13.500
A magazinban és a honlapon szereplő szerkesztőségi illusztrációkhoz a képek és grafikák az 123rf.com oldalról származnak.
A hirdetések tartalmáért felelősséget nem vállalunk!


Szellemi alkotáshoz fűződő jogok
A honlap tartalma, beleértve a szöveget, grafikát, szoftvert, stb., illetve ezen tartalom elrendezése és szerkesztése a Hírös Modul Kft. szellemi alkotásának minősül, és a szerzői jog védelme alatt áll. A tartalom terjesztése, publikációja, másolása, megjelenítése, és bármely egyéb felhasználása szigorúan tilos, kivéve, ha erre kifejezett, írásos engedélyt kap.

Honlap működése
A Hírös Modul Kft. nem garantálja, hogy a honlap, illetve a kiszolgálásáért felelős szerverek hiba nélküliek, vírus vagy egyéb kártékony elemektől mentesek. Fenntartja a jogot a honlap tartalmának, megjelenésének megváltoztatására. A honlapon harmadik fél honlapjára, egyéb tartalmára mutató linkeket találhat. Az ilyen honlapokon található tartalomért a Hírös Modul Kft. semmilyen felelősséget nem vállal, és a linkek jelenléte a honlapon nem jelenti a honlapokon található tartalom és információ elfogadását, jóváhagyását.
A Hírös Modul Kft. bármikor, előzetes figyelmeztetés nélkül törölheti, változtathatja, kiegészítheti a honlap tartalmát. Előfordulhat, hogy karbantartás vagy egyéb okok következtében a honlap átmenetileg hozzáférhetetlenné válik, amely miatt semmilyen igény nem támasztható a Hírös Modul Kft. ellen.