BABA-MAMA Katalógus 2022

LETÖLTÉS

A Katalógusban megjelent információk a járványhelyzet miatt változhattak. Érdemes a megadott telefonszámokon érdeklődni a rendelésekről, fogadóórákról, nyitva tartásokról.

Kedves Kismama!

Szerkesztőségünk számára mindig a január és vele együtt a Baba-Mama Katalógus szerkesztése adja meg valami újnak a kezdetét, lendületét. Számodra pedig, legyen az az év bármely napja is az évben, a kezedben tartott pozitív terhességi teszt az, amely az új időszámítást jelenti. Bízunk abban, hogy kiadványunk iránytűként fog vezetni az előtted álló, néha útvesztőnek tűnő csodás kalandban.

Immár ötödik éve dolgozunk Katalógusunkon, amely számos információt tartalmaz a kecskeméti kismamák számára az izgatott babavárás időszakától egészen a kisgyermekkorig. Terhesgondozás, vizsgálatok, egészségügyi szakrendelések, házi gyermekorvosok, hivatalos ügyintézés, babatáplálás, baba-mama klubok, foglalkozások, bölcsődék, óvodák… – mind egy füzetbe gyűjtve, amely belefér a táskádba is. Ez a Baba-Mama Katalógus. Ahogy a tavalyi, így az idei megjelenésünk is kihívásokkal teli volt az elhúzódó járványhelyzet miatt, de a legfontosabb tudnivalókat úgy gyűjtöttük össze, hogy még ha változnak is a rendelési idők vagy a helyszínek, akkor is tudd, kitől kérj információt róla. Ebben ismét Szabóné Kis Éva védőnő, szoptatási szaktanácsadó volt a segítségünkre. De nem felejthetjük el az eddig megjelent négy Katalógus, éppen most távozó szerkesztőjét, Virág Henriettát sem. A kiadvány egységét ő teremtette meg, köszönhető ez szerkesztői tudásának és annak, hogy négy gyermek anyukájaként már sokszor végigment azon az úton, amelyet most Te is megkezdesz kedves Olvasó!

Bízunk benne, hogy egy örömökkel teli utazás kezdődik meg a számodra, és ha olykor sötét felhők is gyülekeznek majd feletted, nem felejted, el azt a mantrát, amelyet Leskovics-Ortelli Andrea tanácsadó szakpszichológusunk ír a 40. oldalon: „Lehet jobb!”

Varga-Vágsélei Csilla Sára, szerkesztő

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LETÖLTÉS

A Katalógusban megjelent információk a járványhelyzet miatt változhattak. Érdemes a megadott telefonszámokon érdeklődni a rendelésekről, fogadóórákról, nyitva tartásokról.