A jövő anyukája

Nincs még egy olyan jelenség, mint az anya. Egyszerre feleség, édesanya, takarítóvállalat, asszisztens, sofőr, szakács. Mégis gyakran kételkedik magában.

Lehet egy édesanya versenyképes a munkaerő piacon? Hogy is kezdjen neki, ha szeretne újra érvényesülni?
Az első lépések félelmetesek lehetnek és oly sok az információ, hogy könnyen elveszik benne az ember.

Lehet egy édesanya versenyképes a munkaerő piacon? Hogy is kezdjen neki, ha szeretne újra érvényesülni?
Az első lépések félelmetesek lehetnek és oly sok az információ, hogy könnyen elveszik benne az ember.

Az #énjövőm programot 2017 őszén indította a Coca-Cola HBC Magyarország, azzal a céllal, hogy a 18-30 év közötti fiataloknak segítsen a munkaerőpiaci elhelyezkedésben. A program során szakképzett trénerek tartanak ingyenes, egynapos képzéseket a résztvevőknek, akik többek között önismeretben, állásinterjúra való felkészülésben, önéletrajzírásban, közösségi média használatban és vállalkozásindításban kapnak segítséget. A 18-30 év közötti fiatalok mellett a képzések elérhetők hátrányos helyzetűeknek, kismamáknak, fiatal nőknek és 2019 őszétől majd a fogyatékkal élőknek is. A személyes képzések mellett a www.enjovom.hu oldalon online tananyagok is elérhetők, amelyek elsősorban azoknak nyújtanak segítséget, akik a távolság, vagy időhiány miatt nem tudnak részt venni a személyes képzéseken. A programot 2019 elejétől együtt szervezi a Coca-Cola HBC Magyarország és a The Coca-Cola Company hazai leányvállalata, fókuszba állítva a fiatal nők, a kismamák, kisgyermekes szülők képzését is.

Kecskeméten a Malom Központnak évek óta célja, hogy a mindennapi nő ne csak a divathoz, hanem friss, aktuális témákhoz is hozzáférjen. Ezért is született meg a Fashion reggeli, mely negyedévente 50 nőnek ad lehetőséget részt venni ezen az ingyenes programon, mely támogatja az önbizalmukat.

A tréningekhez csatlakozott a kecskeméti Család és KarrierPONT is, mely saját szervezésű, izgalmas programjaival gazdagítja a napot. A Család és KarrierPONT-nak köszönhetően az általuk tartott programok ideje alatt lehetőség van ingyenesen igénybe venni a Szupernagyik szolgáltatásait azoknak, akik gyermekekkel érkeznek a kiscsoportos foglalkozásokra.

A program 3 helyszínen kerül megrendezésre. A reggelinek a Malom Központ ad otthont, Micsoda nő címmel. A Hírös Agóra és a Katona József Megyei Könyvtár pedig a szakmai és kreatív tréningeknek ad otthont. A két helyszín nem véletlen, hiszen mindkettő rendelkezik első rangú babaszobával, mely ezen a napon öko pelusokkal is fel lesz szerelve.

Az összes program ingyenes!

A programot megtekintheted ITT és te döntesz, hogy melyik programokon szeretnél részt venni.  Regisztrálj és fejlődj velünk!

Facebook esemény itt található: https://www.facebook.com/events/445100822998547/